Χλαπουτάκης Κωνσταντίνος

Consultant Radiologist Sunderland Royal Hospital. Υπεύθυνος Εργαστηρίου Εμβρυομητρικής Ιατρικής στην ιδιωτική κλινική "Ασκληπιείον Κρήτης" Certified Clinical Densitometrist ISCD.

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης το 1972. Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006 και ολοκλήρωσα την ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου το 2004.

Τα έτη 2004/2005 ήμουν στην Αγγλία, όπου υπηρέτησα ως Consultant Radiologist στο Sunderland Royal Hospital, εξειδικευόμενος παράλληλα στην Μαιευτική / Γυναικολογική Υπερηχογραφία (RCR/RCOG Diploma in Advanced Obstetric Ultrasound).

Τα έτη 2005/2006 συμμετείχα σε Ερευνητικό Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας για τα Διαγνωστικά Πρωτόκολλα της Υπολογιστικής Τομογραφίας και από το 2006 διατηρώ Εργαστήριο Απεικονίσεων Τύπου Χ-1 στο Ηράκλειο, ενώ παράλληλα είμαι υπεύθυνος του Εργαστηρίου Εμβρυομητρικής Ιατρικής στην ιδιωτική κλινική "Ασκληπιείον Κρήτης".

Η ενασχόλησή μου με τη Μυοσκελετική Ακτινολογία αφορά στην Υπερηχογραφία του Βρεφικού / Νεογνικού Ισχίου με την οποία ασχολούμαι από το 2004, συμμετέχοντας ως οργανωτής και εκπαιδευτής σε Σεμινάρια Υπερηχογραφίας υπό τον Καθηγητή Reinhard Graf και στην Οστεοπυκνομετρία, όπου από τον 6/2014 μετά από εξετάσεις, κατέχω τον τίτλο του Certified Clinical Densitometrist της ISCD.

 


Επιστροφή