Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση

Αναρτήθηκε 17/07/2017

Γειά σας αγαπητά μέλη της ΕΕΜΑ.
Σας πληροφορούμε ότι  ανοίχθηκε τραπεζικός λογαριασμός  στο  όνομα  της  ΕΕΜΑ (πράγμα που δεν γινόταν νωρίτερα λόγω capital controls) και ο καινούργιος αριθμός λογαριασμού έχει ήδη ανέβει στον ιστότοπο της ΕΕΜΑ (στη θέση "επικοινωνία"). Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η ετήσια συνδρομή για το 2017 ανέρχεται σε 30 ευρώ για τους ειδικευμένους και 10 ευρώ για τους ειδικευόμενους.
Τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια του 6ου Συνεδρίου Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης μέλη της ΕΕΜΑ θα έχουν ενεργή συμμετοχή με τη διοργάνωση Τράπεζας Μυοσκελετικού την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017. Επ' ευκαιρία αυτού του Συνεδρίου προκηρύσσουμε Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, ώρα 13:00, στο Πολεμικό Μουσείο, Αθήνα.
Στη συνέλευση θα προτείνουμε ορισμένες αλλαγές στο καταστατικό, που κατά τη γνώμη του ΔΣ είναι απαραίτητες. Θα ανεβάσουμε στον ιστότοπο της ΕΕΜΑ τις αλλαγές αυτές, ώστε να μελετηθούν από τα μέλη και να συζητηθούν οι γνώμες και oι απόψεις σας κατά τη διάρκεια της ΓΣ. Υπενθυμίζουμε ότι, για να πραγματοποιηθούν οποιεσδήποτε αλλαγές στο καταστατικό, απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον των μισών οικονομικά τακτοποιημένων μελών και υπερψήφιση των αλλαγών από τα ¾ των παρόντων μελών.
Στη συνέλευση θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων του απερχόμενου ΔΣ.
Στην ίδια συνέλευση προτείνουμε να κατατεθούν οι υποψηφιότητες για νέο ΔΣ και οι υποψήφιοι να εκφράσουν τις απόψεις τους και τα σχέδιά τους για την ΕΕΜΑ. Ακόμη προτείνουμε   να εκλεγεί η εφορευτική επιτροπή για τη διενέργεια των εκλογών. Επειδή ήταν επιτυχημένη η διεξαγωγή των πρώτων εκλογών μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας προτείνουμε να γίνουν και αυτές με το ίδιο σύστημα. Η ψηφοφορία θα πρέπει να διενεργηθεί μέχρι τις 30-11-2017, ώστε να μπορεί το νέο ΔΣ να αναλάβει καθήκοντα ως τις 16-12-2017, ημερομηνία που τελειώνει η θητεία του παρόντος ΔΣ.
Σας χαιρετούμε και προσβλέπουμε στην ενεργό συμμετοχή σας.
Καλό Καλοκαίρι.
Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΕΜΑ.
Μαριάννα Βλυχού
Γραμματεύς.


Επιστροφή