newsletter ιανουάριος 2016

Αναρτήθηκε 29/02/2016

Ενημέρωση (Newsletter), Ιανουάριος 2016

 

Αγαπητοί συνάδελφοι.

Σας χαιρετούμε και σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία.

ØΜε την επιστολή αυτή, που αποτελεί το πρώτο newsletter της ΕΕΜΑ, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την μέχρι τώρα πορεία της Εταιρείας.

ØΑυτή τη στιγμή η ΕΕΜΑ αριθμεί 52 μέλη. Τα μέλη δεν προέρχονται μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες (2 μέλη από Γερμανία, 2 μέλη από Αγγλία).

ØΈχουν σταλεί επιστολές γνωριμίας προς τις λοιπές ελληνικές ακτινολογικές εταιρείες, καθώς επίσης προς την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Μυοσκελετικής Ακτινολογίας (ESSR) και προς την Γερμανική Εταιρεία Μυοσκελετικής Ακτινολογίας (DGMSR). Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Μυοσκελετικής Ακτινολογίας (ESSR) μας δέχτηκε ως affiliated society και η Γερμανική Εταιρεία Μυοσκελετικής Ακτινολογίας μας απέστειλε επιστολή συνεργασίας.

ØΔιεξήχθη με επιτυχία (88 συμμετέχοντες) η 1η ημερίδα ΜΣΚ ακτινολογίας την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Μας βοήθησε αναλαμβάνοντας μέρος των εξόδων η εταιρεία Philips την οποία και ευχαριστούμε. Μπορείτε να βρείτε την αφίσα της ημερίδας στο site  της EEMA (www.eema.gr).

ØΤο site της ΕΕΜΑ βγήκε στον αέρα πριν από μερικές μέρες και είναι έτοιμο να δεχθεί την επίσκεψή σας για να το δείτε και να μας γράψετε τη γνώμη σας, καθώς και να μας προωθήσετε επιστημονικά ενδιαφέροντα περιστατικά. Θεωρούμε ότι μέσω του site  μπορούν και ιατροί άλλων ειδικοτήτων να μας βρουν και να μοιραστούν μαζί μας τα επιστημονικά τους ενδιαφέροντα, ιδρύοντας με αυτό τον τρόπο γόνιμες συνεργασίες μαζί τους.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν.

Συναδελφικά.

Το ΔΣ της ΕΕΜΑ.

 


Επιστροφή